Financieel gezond, een compact team, de  alombekende Volendammer werkmentaliteit én alle kenmerken van een familiebedrijf. Ziehier de eigenschappen welke de basis hebben gevormd voor bijna 70 jaar trots vakmanschap en succesvol ondernemen.
Zowel een ISO 9001 als een VCA** certificering bezegelen deze kwaliteit.

Over van den Hogen

Van den Hogen Bouwbedrijven is een in Volendam gevestigd familiebedrijf en al bijna 70 jaar werkzaam als aannemer in geheel Noord Holland.Het op 1 januari 1946 opgerichte aannemingsbedrijf van den Hogen is in 1996 overgenomen door de zoons en opereert sindsdien officeel onder de naam 'van den Hogen Bouwbedrijven' welke alle nieuwe werken vanaf April 1997 is gaan voortzetten. De inmiddels 3e generatie Van den Hogen is het bouwen met de paplepel ingegoten. Zij werken dagelijks aan het voortdurend optimaliseren van de organisatie, orderportefeuille en service. Van den Hogen bouwbedrijven is mede daarom door GRAYDON gecertificeerd als financieel gezonde onderneming.

Woningbouw

In opdracht van gemeenten, ontwikkelaars, woningbouwcorporaties of particulieren. Van den Hogen Bouwbedrijven heeft in bijna 70 jaar tijd meer dan genoeg ervaring en kennis opgedaan om elk project te realiseren.
>> zie woningbouwprojecten

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Van den Hogen Bouwbedrijven is VCA** gecertificeerd voor veiligheid en milieuzorg. Daarnaast zijn wij ISO 9001 gecertificeerd als bewijs van een perfect georiganiseerde bedrijfsvoering en FSC gecertificeerd ter bevordering van verantwoord bosbeheer.