• ISO 9001 gecertificieerd als bewijs van een perfect georganiseerde bedrijfsvoering

  • FSC gecertificeerd ter bevordering van verantwoord bosbeheer

Over ons

Van den Hogen Bouwbedrijven is een in Volendam gevestigd familiebedrijf en al ruim 75 jaar werkzaam als aannemer in geheel Noord Holland.Het op 1 januari 1946 opgerichte aannemingsbedrijf van den Hogen is in 1996 overgenomen door de zoons en opereert sindsdien officeel onder de naam 'van den Hogen Bouwbedrijven' welke alle nieuwe werken vanaf april 1997 is gaan voortzetten.

De inmiddels 3e generatie Van den Hogen is het bouwen met de paplepel ingegoten. Zij werken dagelijks aan het voortdurend optimaliseren van de organisatie, orderportefeuille en service.

Van den Hogen Bouwbedrijven is VCA** gecertificeerd voor veiligheid en milieuzorg. Daarnaast zijn wij ISO 9001 gecertificeerd als bewijs van een perfect georganiseerde bedrijfsvoering en FSC gecertificeerd ter bevordering van verantwoord bosbeheer.

Disclaimer: Alleen producten die als zodanig zijn aangegeven zijn FSC-gecertificeerd (SCS-COC-004268)

Download ISO 9001 certificaat Download VCA** certificaat Download FSC certificaat

Utiliteitsbouw

Kantoren, vrieshuizen, bedrijfsunits, showrooms, bedrijfsverzamelgebouwen. Van den Hogen Bouwbedrijven heeft het allemaal voorbij zien komen. Consequente kwaliteit in product, dienst, planning, prijs en afspraak..

Bekijk alle projecten

Woningbouw

In opdracht van gemeenten, ontwikkelaars, woningbouwcorporaties of particulieren. Van den Hogen Bouwbedrijven heeft in ruim 75 jaar tijd meer dan genoeg ervaring en kennis opgedaan om elk project te realiseren.

Bekijk alle projecten

Projectontwikkeling

Het ondernemersbloed kruipt ook bij van den Hogen Bouwbedrijven waar het niet gaan kan. Een aantal plannen heeft Van den Hogen zelf in ontwikkeling genomen.

Bekijk alle projecten